Идеи за Вашата сватба - част 1

Сватбата е един страхотен, незабравим, любим момент, изпълнен с много любов, романтика и смях. Този ден минава като миг, защото е невероятно вълнуващ. Ще ви останат снимките и красивото чувство, че в един ден сте преживели толкова хубави неща.

Но докато дойде този ден, всички минават през дълъг път на обмисляне кое къде да се случи и как да направят своята сватба уникална и запомняща се.

Ето няколко идеи, които може да ви бъдат полезни.

Любимото място в гората може да се превърне в прекрасен домакин на една голяма любов!

Forest Food House - приказка в гората.

Дневна сватба в парка - вила Буров, Морска градина:


Подписване в друг град - любим Балчик!

Мечтаната сватба край морето - Оазис, Ривиера, Златни пясъци.


Сватба с домашен любимец!

Безспорно сред любимите ни същества има такива, които често не могат да споделят с нас този важен ден. Домашните любимци и по-конкретно кучетата, могат съвсем спокойно да бъдат свидетели на заветното ДА и да направят деня още по-специален.

Сватба с кауза.

Независимо къде и с кого ще споделите този специален ден, сватбите все по-често се превръщат и във възможност младоженците да споделят с гостите си по-големи идеи. Каузи, които ще придадат още по-важен смисъл на този ден и въобще на съвместния ви път.

Вместо цветя - кутия за дарения. В нея всеки гост може да дари сума, която иначе би отделил за закупуване на букет с цветя.

Следсватбената фотосесия е времето и мястото да помечтаете и направите всичко, което ви се е искало, а не е останало време на самия сватбен ден.

Тайната на хубавата и запомняща се сватба не е в перфектната локация или съвършеното време, а възможността да споделите този ден с любимите си хора!

В стремежа си да направите своя ден уникален, не забравяйте да се насладите на времето, прекарано с близките си! И най-важното - забавлявайте се!