Идеи за Вашата сватба - част 2

Сватба в затворен комплекс

Безспорно най-щадящ вариант по отношение на логистика, е сватбата да е в затворен комплекс. Всичко - от подготовките на младоженците, през изнесената церемония, до празненството в ресторанта - може да се случи на едно място като по този начин ще си спестите много време и нерви. Това със сигурност би било улеснение и за всички гости!

Сватба в делничен ден

Със сигурност за голяма част от гостите това би било известно затруднение. Но ако сватбата е в сравнително тесен кръг – семейство и най-близки приятели, може да се помисли за вариант тя да се случи в делничен ден.

Ако изберете Вашият специален ден да е именно през седмицата, ще имате няколко сериозни предимства. По-голям избор по отношение на ресторант, екип (водещ, DJ, фотограф, видеограф) и час в ритуална зала/църква. Преференциални цени на услуги. Спокойно придвижване и паркиране между различните локации - ритуална зала, църква, ресторант.

Интернационална сватба

Ако имате приятели или роднини, които са чужденци - не се колебайте да ги поканите на Вашата сватба. За тях това би било незабравимо преживяване. A за вас – това би придало повече колорит и настроение за всички от сватбата. Различните националности имат коренно различна емоционалност и порядки - това би направило едно тържество по-богато откъм емоции и ритуали.

Включете хобито си

Ако едно от нещата, които ви свързват, е хобито, направете го част от Вашия ден. Включете го като тема на сватбата или дори като преживяване на самия ден. Пътуване, готварство, спорт, фотография – това са все благодатни теми, в които може да развихрите своето въображение и изобретателност.

Сватба през зимата

Зимата има своята романтика за този повод. Чудесна възможност да направите малка сватба на уютно местенце и да използвате коледната атмосфера на града.