Аз и мама

Темата за любовта винаги ме е вълнувала, но до сега съм я показвала основно в едно измерение - между любими. А тя е многолистова, цветна, емоционална и безкрайно красива във всички измерения.

По повод на 8-ми март се събудиха моите детски спомени за 8-мо мартенски подарък за мама – детска снимка, правена в градината „тайно“ за изненада на мама, която се поднася с голяма гордост, щастие и силно преобладаващ свян, обиновено пред широка публика – другите изненадани майки в градината, доволните учителки и някоя леля, която до последно те е гонила с голямата лъжица. Някакси колкото предсказуемо, толкова и умилително. Защото всяка мама си чака с нетърпение изненадата, за която знае ;) И се превръща в страхотна актриса, за да изиграе ролята си на изненадана и щастието да е пълно.

Този месец посвещавам на любовта между детето и неговата майка, нарекох я безусловната любов. Всеопрощаваща, себераздаваща, вдъхновяваща.

„Аз и мама“ е новият проект, на който ви каня от днес и през целият месец март, за да направим онези дългоочаквани снимки, които ще красят семейният албум. Които ще уловят любовта и щастието в цялата им красота - очи пълни с любов и нежност, разрошен перчам, прилежно загладен от мама, ръцете ти в нейните, широки усмивки, макар и с някое друго липсващо зъбче.

Фотосесия „Аз и мама“ е в ход.